SEO-mästare 2017

Medalj till SEO-mästaren
SEO-mästarmedaljen skall bli min!

SEO-mästare i DBD-klassen, så här går det till

Alla i vår klass har fått en egen sida med nywebbdesign.nu och tävlar nu om vem som kan rankas högst i Google-söket med följande sökfraser:
1. nywebbdesign dbd borås
2. nå internetframgångar med DBD Borås
3. SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017

Uppgörelsen 13/6 i Borås 2017

Tyvärr blev Daniel Palmqvist sjuk under förra veckan, vår ena guru av två från High End Media Group, och därför kunde tävlingen inte avgöras det datum som var bestämt från början. Det här är ju nästan bara positivt för klassen, nu ges vi en möjlighet att ytterligare finslipa våra kunskaper. Dags att vässa våra klor inför avgörandets stund den 13/6 istället. Jag SKA blir SEO-mästare i DBD-klassen i Borås 2017!

Är det viktigt att bli SEO-mästare?

Både ja och nej, mest ja. En sådan titel i vår klass innebär ju att man kämpat hårt – precis som vi pratat om i blogginlägget SEO-mästare i DBD klassen Borås 2017 , samtidigt som det visar att man tagit uppgiften på allvar. Det ger oss en möjlighet att undersöka alla möjligheter för hur man hamnar högt upp i Googles organiska sök (observera här att vi pratar inte om AdWords, betalda sökord). Det är här ju en otroligt viktig kunskap att ha när vi kommer ut på arbetsplatser i framtiden. En del av oss förr och en del av oss senare. Personligen tycker jag att den här typen av jobb är jätteintressant. Förhoppningsvis kommer jag kunna fortsätta med ett extrajobb jag redan har genom att SEO-anpassa deras hemsida.

DBD i Borås

Utbildningen som vi går skall ge oss färdigheter så att vi kan kliva väl förberedda ut i arbetslivet efter avslutade studier. Kursen som vi gått nu med High End Media, med både Daniel Palmqvist och Tomas Axelsson som undervisare, är en av de viktigaste vi gått anser jag. Kanske mest för att jag vill fortsätta mitt yrkesliv inom samma område (som det verkar nu), men samtidigt för att det är praktisk kunskap som är enkel att mäta. Inte minst med våra tidigare förskansade kunskaper inom Google Analytics.

DBD-bloggen

Varför inte läsa vidare om den här tävlingen i mitt blogginlägg inom samma ämne? Reglerna för tävligen är ganska diffusa. Eller, egentligen inte, alla regler är tillåtna tyckte jag att Daniel sa. Personligen känner jag att jag lärt mig mycket. Dock är det fortfarande mycket mer som jag hade velat hinna med att prova och lära mig mer om. Men, jag får väl helt enkelt hoppas att jag kommer tycka det är lika roligt att göra min egna webbshop till hösten. Om inte e-handeln är på väg att dö ut som en känd trenspanare i klassrummet siat om…