Nå internetframgångar med DBD

Hur ska vi nå internetframgångar?

Ja, just nu sitter alla och funderar och klurar och jobbar med sina hemsidor för att nå internetframgångar. Allt för att komma så högt upp i söket som det bara går. Eftersom jag är på sida 3 med något av söken krävs en kraftansträngning känner jag. På sida tre har kroppen som gömdes på sidan 2 redan hunnit ruttna.

Tre favoritfraser innehållande DBD och Borås

  1. SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017
  2. Nå internetframgångar med DBD Borås
  3. nywebbdesign DBD Borås

300 ord för att nå mitt mål?

Är det verkligen rimligt? Jag förstår att texten måste vara en viss längd för att det ska ge en viss tyngd, men samtidigt vill man ha ett mått av seriositet i texten också. Alltså kommer jag här nu lista vad jag tycker ni ska göra för att kunna nå era egna personliga internetframgångar. Håll till godo (i samma fina färg som ovan):

  1. Anmäl intresse av att läsa till Digital Business Developer till hösten
  2. Tacka ja till antagningen från Borås YH
  3. Tjata till er kurser som HEMG ger

Varför DBD och Borås YH?

Jo, trots regn och rusk så är Borås en himla trevlig stad att bo och studera i. Borås YH har ett nära samarbete med näringslivet och det är av största vikt när vi som läser DBD skall ha praktikplatser. Att fixa kurser som ges i samarbete med High End Media sätter också en ton av professionalitet hos utbildningen. Men förutom kursutbudet så ges också möjlighet att mingla med näringslivet vid diverse frukostföreläsningar som e-handelsstaden Borås ger i samarbete med skolan och näringslivet.