Inlägget gjort

Hur nå internetframgångar med DBD Borås?

Viktig fråga om sambandet internetframgångar och DBD

Jo, vår utbildning hjälper oss att utvecklas och nå personliga internetframgångar. DBD, eller Digital Business Developer, som utbildningen heter – ger oss konstant utmaningar att uppleva och hitta digitala trender. “Prova! Det är inte farligt att prova!”, sa vår kloka undervisare Tomas Axelsson från High End Media Group.

“Kan jag bli en ny internetframgång?”

-Självklart! Om du själv vill. Men först råder vi dig att söka och tacka ja till en “Västsveriges bästa utbildningar” (citat: Åsa Rydhard, en annan viktig del i utbildningen gällande Storytelling och Content). Vi som har gått första året har haft både ups-and-downs, men framförallt har vi lärt oss mycket mer än vi trodde från första början.

Tävling: SEO-mästare i DBD-klassen i Borås 2017

Använd för all del den här tävlingen som ett verktyg att lära dig SEO från grunden. Länka internt, länka externt, skriv alt-texter, lägg in bilder och annan media, använd kategorier, taggar, spåra i analytics och jobba, jobba, jobba! Då ska du se att du har segern som i en liten ask. Fusk lönar sig inte i längden…

Inlägget gjort

Nywebbdesign dbd Borås

nywebbdesign logga

nywebbdesign.nu – portal full med information

Vad betyder uttrycket: “nywebbdesign DBD Borås”? För att kunna hjälpa sina kunder, vare sig det är studenter eller personer direkt från näringslivet, har High End Media startat en portal där allt utbildningsmaterial och information om WordPress och WooCommerce finns samlat; nywebbdesign.nu

Har du några som helst frågor som gäller de här två ämnena så skulle jag råda dig att kika runt på sidan för att få tips och idéer.

DBD Borås och nywebbdesign

Det har varit oerhört viktigt för oss studenter att få en riktig sida att jobba med. Att få laborerar med en egen sida för att se hur vi utvecklas som SEO-mästare är jättekul! Varje förändring som görs i en text, varje länk som man lägger till, ger genast utslag i SEO-resultat. Om man har gjort på rätt sätt vill säg. Dessutom har vi möjlighet att via Google Analytics kunna följa aktiviteten på varje sida. Vi har provat nyhetsbrev, att lägga in produkter i webbshopen, att lägga in olika plug-ins som behövs för att kunna arbeta smidigt.

 

 

Inlägget gjort

SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017

seo-mästare, arbete på datorn
Början på projektet som SEO-mästare

SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017

Hur har jag tänkt nå det här målet? Jo självklart genom att lyssna på våra duktiga föreläsare om hur man bäst jobbar med SEO. Sedan skall jag försöka hitta smartaste vägen till framgång. Hårt arbete.

Kursen med High End Media börjar gå mot sitt slut och det känns som att tiden gått väldigt fort. Men vi har fått mycket matnyttigt med oss under tiden. Personligen kommer jag ha mycket nytta av kunskaperna jag förskansat mig och i höst hoppas jag att kunna starta min egen e-handel med hjälpa av WordPress och WooCommerce. Dessutom har jag ett extrajobb där upplägget är detsamma, med WordPress och WooCommerce. Dock har jag inte rättigheter att göra större förändringar, men att vara i miljön och jobba är oerhört spännande.

Tack för den här tiden HEMG, ses i höst igen!

Sök till DBD på Yrkeshögskolan i Borås

Funderar du själv på att nå internetframgångar med DBD Borås så tycker jag inte du ska tveka! Ansök idag och har du tur finns det plats för dig redan i höst.

Inlägget gjort

Välkommen till Digital Business Developer

Vem är egentligen en Digital Business Developer? Svar är: Alla!

Genom att surfa runt på den här sidan kommer du upptäcka att alla kan var en Digital Business Developer och alla i samhället kommer även behöva dessa kompetenser. Funderar du på att gå den här utbildningen så har du kommit till precis rätt sida.